by Fmeaddons

Rea!

Solstickan Solstickan Brandsläckare 6 Kg, Vit/Vitt Emblem | Inredning Vedförvaring & Brandsäkerhet

SEK 2025.38 SEK 859.88

Solstickan Brandsläckare har med marknadens högsta släckeffekt, och sin i särklass stilrena och snygga design, en given plats i alla hem. Kraftfull pulverbrandsläckare, 6 kg. För att kunna stoppa och förhindr…

I lager

Beskrivning

Solstickan Brandsläckare har med marknadens högsta släckeffekt, och sin i särklass stilrena och snygga design, en given plats i alla hem. Kraftfull pulverbrandsläckare, 6 kg.
För att kunna stoppa och förhindra spridning av en brand krävs ett mycket snabbt agerade. Brandsläckaren bör därför alltid stå väl synlig och lättillgänglig i ditt hem – vilket är lätt gjort med så snygga släckare som de från Solstickan. Brandsläckaren har ett aluminiumemblem med präglad avbildning av Solstickepojken.
Väggfäste och instruktioner medföljer. Pulversläckaren kan återfyllas av behörig servicetekniker.
Solstickan erbjuder nu Trygghetsgaranti på alla sina brandsläckare. Behöver du använda din brandsläckare får du en ny utan extra kostnad. Kom ihåg att registrera ditt köp här för att få tillgång till trygghetsgarantin.
Brandklass: ABC
Fylld med: Pulver
Effektivitetsklass: 55A-233B-C
CE-Märkt
Viktklass: 6 kg
Vikt: 10 kg
Bra att veta vid köp av vit brandsläckare. Den vita nyansen mellan Solstickans vita brandsläckare och vita brandfilt skiljer sig åt, pga. olika material och färgningsmetoder.
Solstickan

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Solstickan Solstickan Brandsläckare 6 Kg, Vit/Vitt Emblem | Inredning Vedförvaring & Brandsäkerhet”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: